Kate Middleton, Ducesa atipică: a jucat rugby cu băieții din echipa națională a Angliei


Ducesa de Cambridge a devenit ambasador al Ligii Naționale de Rubgy și a marcat acest moment cu o partidă jucată în compania componenților echipei naționale a Angliei.


Kate Middleton a preluat rolul lăsat în urmă de Prințul Harry, care s-a dezis de Familia Regală și de îndatoririle sale de membru important al Casei. Ducesa de Cambridge a fost numită ambasador și protector al Ligii Naționale de Rugby și al Uniunii de Rugby din Anglia.

Ea a fost invitată pe Stadionul Twickenham, pentru a participa la o ședință de antrenament a echipei naționale a Albionului.

Ducesa a schimbat câteva mingi cu băieții și a luat parte la o repunere din margine a balonului, unde recuperarea se face prin ridicarea în aer a unui jucător de către coechipierii săi.

Kate Middleton a acceptat să fie luată pe sus de jucătorii echipei naționale și a recuperat balonul aruncat de la margine. Iată imaginile!

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Kate nu s-a putut abține să nu râdă în timp ce era ridicată de picioare, arătându-și abilitățile atletice. Imediat de a recuperat balonul oval, Ducesa l-a transmis unui jucător de jos, conform instrucțiunilor.

Sunt atât de încântată să devin protector al Rugby Football League și al Rugby Football Union – două organizații fantastice care se angajează să valorifice puterea pe care o poate avea sportul pentru a reuni comunitățile și pentru a ajuta oamenii să înflorească. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu ei la toate nivelurile jocurilor și să încurajez Anglia în ceea ce promite a fi un an interesant pentru ambele sporturi”, a scris Ducesa pe rețelele sociale, semnând mesajul cu litera C, de la Catherine.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies