Kate Middleton este însărcinată din nou? Ducesa de Cambridge ar urma să nască gemeni


Prințul William și Kate Middleton ar putea face un anunț important de Crăciun, dacă ar fi să ne luăm după jurnaliștii australieni de la New Idea.


Potrivit sursei citate, Ducii de Cambridge urmează să devină din nou părinți, cu toate că ei ar fi anunțat de nenumărate ori în cercurile de prieteni că nu își mai doresc copii, cei trei pe care îi au deja fiind de ajuns.

Zvonurile potrivit cărora Kate Middleton ar fi din nou însărcinată s-au amplificat după ce Ducesa de Cambridge a lipsit la finalul lunii noiembrie de la un eveniment, lucru care s-a întâmplat foarte rar de când ea a devenit soția Prințului William. Mai mult decât atât, cei de la New Idea notează că Ducesa nu îl va însoți pe William în Oman și Kuweit, aceste țări nefiind recomandate persoanelor gravide.

Sursa citată merge chiar mai departe și anunță că sursele au dezvăluit că Ducesa de Cambridge ar urma să nască gemeni: “Kate adoră atât de mult să fie mamă, încât, dacă ar fi însărcinată cu gemeni, ar fi extrem de încântată. În ceea ce o privește, cu cât mai mulți copii, cu atât mai bine”.

Vezi și: Romanii cu care si Regina Angliei se mandreste

FULLSCREEN
Kate Middleton este însărcinată din nou? Ducesa de Cambridge ar urma să nască gemeni
  • /

related posts

Modifică setările cookies