Kate Middleton, pozată cu geanta deschisă. Ce cară Ducesa de Cambridge cu ea


Într-o poză surprinsă de un angajat din gară și postată pe Twitter, se poate vedea ce are Ducesa de Cambridge în geantă.


La prima vedere, Prințul William și Kate Middleton ar fi putut fi confundați cu un cuplu obișnuit care face naveta cu trenul, fiind surprinși îmbrăcați casual pe peronul unei gări.

În poza postată de un fan pe Twitter, Ducesa de Cambridge poartă jeanși skinny, o jachetă verde și un pulover verde, într-o nuanță mai închisă. 

În fotografia împărtășită de contul de Twitter al Network Rail, Kate Middleton are o geantă semnată Smythson, în valoare de 645 lire sterline. 

Și, dacă privești cu atenție, se poate vedea ce cară Kate în geanta sa. Cel mai evident lucru este un folder auriu, care sugerează că Ducesa a avut de lucru în timpul călătoriei cu trenul. De asemenea, se poate vedea laptopul. 

Conform autorului regal Marcia Moody, care semnează ”Kate: A Biography”, Ducesa cară în geanta de zi cu zi și alte obiecte indispensabile, precum o oglindă mică, un balsam de buze, șervețele de hârtie și o batistă. De asemenea, experta regală susține că Kate Middleton are de multe ori aparatul de fotografiat cu ea, în cazul în care dorește să surprindă un instantaneu. 

Foto: Getty 

Share în bucate cu Alex Petricean - Antricot de vita cu salsa verde

related posts

Modifică setările cookies