Kate Middleton, Prințul William și copiii lor se mută într-o casă modestă, cu patru camere


Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au decis să se mute într-o casă modestă, cu patru camere, de pe domeniul regal de la Windsor.


Deși de cele mai multe ori oamenii optează pentru a se muta într-o locuință mai spațioasă, familia de Cambridge a luat o decizie neașteptată. Kate Middleton și Prințul William, împreună cu cei trei copii ai lor se vor muta într-o casă modestă, cu doar patru camere, în ultimele săptămâni de vară.

Până acum, familia regală a locuit în Palatul Kensington, alături de bona copiilor, Maria Borallo. Tabloidele au scris că este pentru prima dată când Kate Middleton și Prințul William nu vor împărți aceeași casă cu femeia care are grijă de cei trei copii ai celebrului cuplu. Cu toate acestea, potrivit presei internaționale, Maria Borallo se va muta în apropierea noii locuințe a familiei de Cambridge pentru a sta cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis doar atunci când este cu adevărat necesar.

Noul conac al familiei de Cambridge este o proprietate care a fost construită în anul 1831 pentru soția regelui William al IV-lea, Adelaide.

Sursă foto: Arhivă Perfecte.ro, Profimedia 

  • Kate Middleton alături de soțul ei, Prințul William, de mână cu fiul și fiica.

related posts

Modifică setările cookies