Kate Middleton, reacție amuzantă când un copil a întrebat-o dacă Regina mănâncă pizza


Kate Middleton a participat recent la un eveniment în cadrul căruia a preparat pizza.


Ducesa de Cambridge, care a împlinit 37 de ani săptămâna trecută, a gătit pizza alături de mai mulți copii în timpul vizitei sale la King Henry’s Walk Garden din Londra. Pe când preparau aluatul, care a putut fi copt în cuptoarele aflate în aer liber, și vorbeau cât de distractiv este să înveți în natură, o fetiță i-a pus lui Kate marea întrebare.

Citește și:  Dacă Prințul William are 1,90 m, ce înălțime are Kate Middleton?

”Regina a mâncat vreodată pizza?”, a dorit să știe Nadirah, în vârstă de 8 ani, punând-o pe Kate Middleton în încurcătură.

”Știi, este o întrebare foarte bună. Nu știu”, a răspuns Ducesa de Cambridge. ”Nu știu. Poate, să o întreb data viitoare când o întâlnesc?”, a fost replica ei amuzată.

Darren McGrady, care a fost în trecut chef-ul personal al Reginei, a dezvăluit pentru The Telegraph că aceasta respectă o dietă strictă și nu este genul de persoană care să experimenteze gusturi noi.

”Din nefericire, Regina nu este o gurmandă”, a spus el. ”Ea mănâncă să trăiască, spre deosebire de Prințul Philip, care adoră să mănânce și ar sta să vorbească despre mâncare toată ziua”.

Acesta a adăugat: ”Regula numărul unu este fără amidon. Fără cartofi, fără orez, fără paste la cină. Doar felurile obișnuite, precum pește cu legume și salată”. 

De asemenea, se pare că Regina detestă usturoiul, fapt dezvăluit recent de Camilla, Ducesa de Cornwall. În timpul apariției ei la Masterchef Australia, aceasta a spus că usturoiul este interzis - în special la evenimentele regale și la banchetele de stat, unde se presupune că invitații trebuie să converseze între ei.

Foto: Getty 

FULLSCREEN
Kate Middleton, reacție amuzantă când un copil a întrebat-o dacă Regina mănâncă pizza
  • /

related posts