Kate Middleton, schimbare de look. Cum arată acum Ducesa de Cambridge


Kate Middleton este din ce în ce mai prezentă în spațiul public, iar în urma unei apariții televizate, fanii au observat că ducesa a apelat la o schimbare de look după ieșirea din izolare.


Jurnaliștii de la BBC au filmat un material cu soția Prințului William, iar aceasta a impresionat cu o nuanță de păr mai deschisă la culoare, o rochie extrem de feminină și cu lucruri inedite despre micuții săi.

Kate a primit câteva familii la reședința actuală și le-a permis jurnaliștilor să filmeze întregul moment. Ducesa a spus de-a lungul filmării că este un fel de mașină de gătit pentru cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis pentru că , așa cum a spus Kate, aceștia au un apetit mare în ultima perioadă și cer mereu câte ceva de mâncare.

Ducesa a mai povestit cum a făcut față carantinei, spunând că perioada recentă a fost "pozitivă și dură" în același timp: "A fost o provocare. Unele părți au fost într-adevăr pozitive pentru că am petrecut timp suplimentar cu copiii. Totodată, ne-am desfășurat în spații limitate și ne-am transformat casa în școală. Asta a fost dificil. Am respectat întotdeauna profesorii, dar stima mea pentru ei a crescut și mai mult."

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies