Kate Middleton, schimbare de look. Cum și-a vopsit părul Ducesa de Cambridge


Kate Middleton a ales recent să-și schimbe culoarea părului.


Schimbarea de look a Ducesei de Cambridge a stârnit admirația tuturor, având în vedere că Familia Regală are un întreg protocol ce trebuie respectat cu sfințenie. Cu toate acestea, din când în când se mai fac și mici excepții.

Kate Middleton a tras toate privirile atunci când, alături de soțul său, Prințul William, a însoțit-o pe Prințesa Charlotte în prima zi de școală. 

Prințul George și Prințesa Charlotte arătau adorabil în uniformelor lor, dar aceștia au fost eclipsați la scurt timp de Kate și de noua ei transformare. Kate a optat pentru o nuanță castanie cu reflexii aurii, cea mai deschisă nuanță de păr pe care a avut-o  de când a devenit Ducesă de Cambridge, în 2007. 

Fanii au fost extrem de încântați de noua transformare a Ducesei.  „Superbă!”, „ Îți stă extraordinar!”, „Kate ești perfectă!” au scris internauții.

Aceasta nu este prima dată când Ducesa de Cambridge își face o schimbare de look. Anul acesta în iunie, Kate și-a vopsit părul într-o nuanță ciocolatie, conform cu tendințelor sezonului. 

Sursa foto: Getty

FULLSCREEN
Kate Middleton, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii
  • /


related posts