Kate Moss și-a forțat iubitul să-i cumpere un inel cu smarald și diamante. „Nu, nu e inel de logodnă”


Kate Moss (46 de ani) are toate degetele ocupate cu inele unul și unul. Singurul care fusese văduvit de o bijuterie, degetul mijlociu de la mâna stângă, a fost înnobilat cu un inel vintage decorat cu smarald și diamante. 


Kate Moss are o nouă bijuterie prețioasă la purtător, pe care a obținut-o grație farmecului ei inegalabil. Celebrul manechin, care de 5 ani se vede cu fotograful și aristocratul Nikolai von Bismarck (33 de ani), a dezvăluit recent cum l-a convins să-i cumpere un nou inel cu diamante.
 
„Cred că, după ce ai fost căsătorită, acel deget se simte puțin gol. A fost ceva de genul: ies cu tine și am un deget gol-goluț, așa că fă-mi cadou unul”, a mărturisit Kate Moss pentru ziarul The Telegraph.
 
Moss i-a liniștit pe fanii ei, adăugând că nu e vorba de un inel de logodnă, ci de o bijuterie ca oricare alta, care dă bine pe degetul ei.
 
 
Kate Moss a fost căsătorită cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, în perioada 2011-2015. Divorțul lor a fost finalizat în 2016 și imediat după acest eveniment modelul a început o relație cu Nikolai von Bismark, care e conte în Germania natală. 
 
Înainte de cei doi, Kate Moss a avut o relație serioasă cu publisherul Jefferson Hack, cu care are o fiică de 18 ani. Lila Grace Moss-Hack și-a serbat majoratul la Londra, la sfârșitul lunii septembrie.  
 
Fotografii: Getty Images
 
Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

related posts

Modifică setările cookies