Kate, William și copiii au pozat în blugi, pentru fotografia oficială de Crăciun


Prințul William și Kate au postat, recent, fotografia oficială de Crăciun, în care au pozat, în ipostaze adorabile, alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și prințul Louis.


Palatul Kensington a publicat imaginea pe social media, scriind: ”Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu familia lor. Poza, semnată de Matt Porteous, îi înfățișează pe Ducele și Ducesa cu cei trei copii ai lor, la Anmer Hall, reprezentând felicitarea de Crăciun de anul acesta”.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit talentul special al Prințesei Charlotte

Cel mai mic membru al familiei, Louis, care are șapte luni, este adorabil în fotografie. Bebelușul regal stă în brațele mamei sale și zâmbește larg la fotograf. Întreaga familie poartă blugi, iar George (5 ani) are o pereche de cizme de cauciuc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince George Alexander Louis (@hrhprincgeorge) on

Fotograful regal Matt Porteous, care i-a făcut poze prințului Louis și la botez, a preferat să conceapă fotografia la casa de la țară a cuplului. 

Cu doar 11 zile înainte de Crăciun, familia Cambridge intră în spiritul sărbătorilor. George ia vacanță joi, în timp ce Charlotte a terminat deja grădinița. Familia Cambridge va vizita Palatul Buckingham la începutul săptămânii viitoare, pentru a participa la prânzul înainte de Crăciun oferit de Regină, la care toți membrii familiei regale sunt invitați. 

Foto: Getty, Instagramrelated posts