Katharina Mazepa, apariție de infarct la petrecerea de Revelion! A purtat o rochie transparentă, fără sutien


Katharina Mazepa este una dintre cele mai frumoase femei din Austria. La doar 19 ani a fost încoronată Miss Viena, iar azi este model și influencer de succes. 


Doar pe contul de Instagram, tânăra are o comunitate de peste 1,7 milioane de fani. Iar Katharina știe cum să-i țină aproape. Deloc pudică, austriaca adoră să pozeze în lenjerie intimă sau în costum de baie. Katharina face furori cu picioarele interminabile și bustul impresionant. 

Furori a făcut și-n noaptea de Revelion, când și-a făcut apariția într-o rochie complet transparentă, la care nu a purtat sutien. 

Katharina s-a lăsat pozată din toate unghiurile și apoi a urcat imaginile pe contul de Instagram, spre bucuria admiratorilor. 

“Fără cuvinte!”, “Îmi place că nu porți sutien!”, “Bine ai venit, 2023! Katharina nu te joci, arăți uimitor!”, “Doar Dumnezeu poate crea ceva atât de perfect!”, “De ce ți-ai mai pus chiloții? Nu fi timidă!” “Arăți uimitor!”, “Ești perfectă!”, “Ai întors toate privirile cu rochia aia!”, i-au scris internauții. 

Katharina (27 de ani) e împlinită și pe plan profesional. Presa străină scrie că tânăra care locuiește în America se iubește cu Leonard Hochstein (56 de ani), un celebru medic estetician. 

Fotografii: Instagram Katharina Mazepa

related posts

Modifică setările cookies