Katharina Mazepa, imaginea perfecțiunii în costum de baie: “Încep să cred că nu ești reală!”


Katharina Mazepa le-a încins din nou imaginația internauților, după ce s-a pozat în cel mai sexy costum de baie. 


Modelul austriac are peste 1,7 milioane de fani pe contul de Instragram, fani pe care i-a obișnuit cu imagini în ipostaze provocatoare. 

Katharina Mazepa este și deținătoarea unui titlu de Miss Viena și a unei siluete fără cusur. 

Superba șatenă se laudă că e naturală din cap până în picioare, iar fanii înroșesc butonul de like atunci când se pozează în costum de baie. 

Recent, frumusețea din Austria a postat o fotografie în care poartă un costum de baie super sexy și decupat în zonele esențiale. 

Katharina (26 de ani) și-a etalat talia de viespe, picioarele tonifiate și decolteul de nota 20. “Fără inspirație azi, scuze!”, a scris ea în dreptul imaginii. 

Fanii au avut însă inspirație și i-au lăsat sute de mesaje. “Ești perfectă!”, “O adevărată frumusețe!”, “Pur și simplu uimitoare!”, “Totul arată perfect pe tine!”, “Poza asta face cât o mie de cuvinte!”, “Ești prea frumoasă! Încep să cred că nu ești reală!”, “Mai fierbinte ca vara!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratori. 

Din contractele de modelling și contul de Instagram, Katharina a făcut bani frumoși. La 25 de ani avea în conturi primul milion de dolari și era proprietara a trei locuințe. (Mai multe poze cu Katharina în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies