Katie Holmes i-a dat papucii lui Jamie Foxx. Actorul s-a afișat cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât ea


Șase ani de relație s-au dus pe Apa Sâmbetei într-o seară în care actorul Jamie Foxx s-a afișat la o petrecere cu o artistă de 20 de ani.


Katie Holmes (40 de ani) i-a spus „adio” lui Jamie Foxx, după ce acesta ar fi înșelat-o cu o tânără cântăreață. Actorul a fost la o petrecere alături de artistă, care e cu 31 de ani mai tânără decât el și cu 20 de ani mai tânără decât Katie Holmes. Vezi AICI cum au fost surprinși cei doi.

Conform Page Six, actrița americană nu a putut îndura infidelitatea lui Foxx și l-a părăsit. Cei doi aveau o relație de șase ani, însă pe care au ținut-o secretă foarte mult timp.

Alte surse spun că cei doi s-au despărțit încă din luna mai a acestui an, ceea ce i-a permis lui Foxx să-și facă de cap cu tânăra cântăreață.

Citește și: Sylvester Stallone și Jamie Foxx, doi tați mândri. Fiicele lor i-au scos la film

Katie Holmes, singură la plimbare prin New York

În iulie, Sela Vave posta o fotografie pe Instagram în care se afișase alături de Jamie Foxx. Atunci îi mulțumea vestitului actor pentru că îi este alături în carieră.

„Îi sunt atât de recunoscătoare acestui bărbat! Mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru că ai încredere în mine”, scria atunci artista. Conform unor surse citate de revista People, Sela nu ar fi altceva decât o artistă pe care Jamie Foxx o ajută în carieră.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sela Vave (@selavave) on

Katie Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise în perioada 2006-2012. Cei doi au împreună o fată, Suri, care azi este o domnișoară adorabilă la cei 13 ani ai ei. La scurt timp după ce a intrat în relația cu Tom Cruise, Katie Holmes a renunțat la Catolicism în favoarea Bisericii Scientologice.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies