Katie Price, din nou în gura criticilor: e în faliment, dar poartă genți de 5000 de euro


Katie Price este genul de vedetă pe care britanicii adoră să o critice. E adevărat, și ea le oferă o mulțime de oportunități :)  Tabloidele din Anglia scriu că vedeta ar fi fost declarată “falită”, după ce nu și-a mai putut plăti cheltuielile lunare. 


Katie Price este practic vânată de creditori și de recuperatorii de taxe, după ce se spune că și-a cheluit întreagă avere de 45 de milioane de euro. Vedeta are o mulțime de datorii pe care trebuie să le plătească. În ciuda problemelor financiare, aceasta nu renunță la stilul de viață de lux – paparazii au surprins-o în momentul în care ieșea de la o ședință foto cu genți de firmă în valoare de 5000 de euro.

Citeste si: Cum arată Katie Price după cea de-a 17-a operație estetică. „În tinerețe arătam ca o rață”

Katie le-a dat, cu aceasta ocazie, și alt motiv de dispută celor care îi critica deciziile: și-a lăsat fetiță în vârstă de 5 ani să iasă la plimbare în picioarele goale, pe asfaltul umed. Asta după ce, de curând, a ieșit cu ea la un eveniment încălțată pe tocuri.

Deși nu are bani să își plătească datoriile, are resurse pentru opratii estetice. În urma cu câteva luni Katie Price a ajuns din nou pe masa chirurgului estetician pentru … mici retușuri.

Katie Price este mama de 5 copii, dintre care unul cu probleme grave de sănătate. Primul său fiu, Harvey Price, făcut cu fostul fotbalist Dwight Yorke, s-a născut orb. Acesta suferă de o boală genetică rară – displazie septo –optică, o afecțiune în care nervii optici nu se dezvoltă corespunzător. Deși medicii i-au spus că nu o să vadă niciodată, Katie a postat în urmă cu doi ani un clip în care fiul ei acum încearcă să citească dintr-o carte surorii sale, Bunny. În plus, Harvey suferă și de tulburări din spectrul autist și de sindromul Prader-Willi, care îl face să ia în greutate foarte ușor și să meargă cu dificultate.

VEZI SI: Profil de celebritate - Kylie Jenner

related posts

Modifică setările cookies