Katie Price, primele apariții în costum de baie după ce și-a mărit, a 24-a oară, bustul. Cum arată vedeta


La 43 de ani, Katie Price este mai dependentă ca niciodată de operații estetice. De unele nici măcar nu ar avea nevoie. De curând, vedeta britanică și-a făcut o nouă operație de mărire a sânilor, socându-și fanii cu noile dimensiuni nefirești.


Katie a mărturisit că aceasta a fost cea de-a 24-a intervenție la sâni! 

La începutul anului, Katie Price defila cu bandajele de la operații estetice pe covorul roșu. Acum, vedeta își etalează noile silicoane într-o vacanță exotică alături de logodnicul ei. Cu paparazzii pe urmele lor, Katie Price are grijă să profite la maximum de această expunere în tabloide.

Mamă a cinci copii, Katie Price și-l dorește cu disperare pe al șaselea, cu noul ei iubit. 

Katie Price, operație după operație

Dacă majoritatea vedetelor nu recunosc că și-au făcut operații estetice și dispar din peisaj până se vindecă total, Katie Price face exact opusul. Vedeta britanică a fost  până și la evenimentul “National Diversity Awards” cu bandajele pe cap, fără nicio jenă.

Nici măcar când era cu fața tumefiată, plină de vânătăi, nu s-a ascuns. Paparazzii au fotografiat-o în primele zile după noile intervenții și vedeta arăta înfricoșător. 

Deși își face operații estetice în fiecare an, Katie Price spune că “nu încearcă să pară mai tânără decât este și că nu își dorește să aibă acel look de extraterestru pe care multe femei care exagerează cu operațiile îl au”. 

 

related posts

Modifică setările cookies