Katy Perry a arătat fabulos pentru Orlando Bloom, pe covorul roșu! Vezi în ce ipostaze tandre au pozat cei doi


Katy Perry și Orlando Bloom par a fi foarte îndrăgostiți și arată minunat împreună. Cuplul s-a fotografiat în mai multe ipostaze tandre, ba chiar s-au și sărutat în fața camerelor.


Katy Perry a arătat fabulos la premiera serialului Carnival Row, unde l-a însoțit pe logodnicul ei, Orlando Bloom. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a purtat o rochie roz fără mâneci, decoltată și cu un detaliu cu lanțuri aurii la baza gâtului, iar Orlando Bloom a purtat un costum albastru, marca Tom Ford.

Orlando Bloom a vorbit despre relația cu Katy Perry într-un interviu pentru website-ul news.com.au

Ne descurcăm foarte bine. A fi logodit înseamnă multă muncă, dar construim un castel înăuntrul căruia putem locui, metaforic vorbind. Ca în orice relație importantă, contează lucrurile mici pe care le faci pentru cel de lângă tine. Însă gesturi precum să scrii un bilețel, să-i arăți acelei persoane că o apreciezi și să te asiguri că știe că îți pasă, că observă lucrurile pe care le faci, că apreciezi lucrurile pe care le face pentru tine și că încerci să o faci să se simtă în siguranță și să fii alături de ea, acestea sunt lucrurile pe care amândoi încercăm să le facem unul pentru celălalt

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine`s Day, după doi ani de relație. Ambii au mai fost căsătoriți înainte: Katy cu comediantul Russell Brand, iar Orlando Bloom cu modelul australian, Miranda Kerr.

Sursă foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate Kit Harrington, pe PRO TV PLUS: 

related posts

Modifică setările cookies