Katy Perry, acuzată de hărțurire sexuală de un bărbat. Cine e artistul care s-a plâns lumii întregi


Katy Perry lovește din nou, iar de data aceasta ar putea să o pățească rău. Vedeta e acuzată de hărțuire sexuală, iar victima sa e un bărbat din anturajul ei.


Modelul american Josh Kloss, care colaborează de ani buni cu Katy Perry, a dat sfară-n țară că artista l-a umilit și hărțuit sexual de față cu prietenii ei. Kloss, actor, producător muzical, dansator și star în social media a dezvăluit că artista i-a băgat mâna în pantaloni, la o petrecere, pentru a-i expune organele genitale.

„Am văzut-o pe Katy de câteva ori după ce s-a despărțit de Russel. De data aceasta am adus cu mine un prieten care ardea de nerăbdare să o cunoască. Era petrecerea aniversară a lui Johny Wujek la Moonlight Rollerway. Și, când am văzut-o, ne-am îmbrățișat. Dar, când am vrut să-l prezint pe prietenul meu, m-a tras de pantalonii de trening Adidas și de chiloți cât de tare a putut pentru a le arăta unor prieteni de-ai ei și mulțimii penisul meu. Vă dați seama cât de patetic și de rușinat m-am simțit?”, scrie Josh Kloss pe Instagram.

Citește și: Katy Perry, incident stânjenitor în vacanța din Italia. Bradley Cooper a salvat-o!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

Ultimul proiect în care cei doi au lucrat împreună este videoclipul piesei Tenage Dream.

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Citește și: Katy Perry a dezvăluit care e arma ei secretă împotriva îmbătrânirii. „Așa scap de toxine”

Modelul a fost sfătuit de staff-ul artistei să nu dezvăluie această întâmplare, dacă vrea să mai continue să lucreze cu Katy Perry, ceea ce a și făcut. O perioadă. Acum, însă, modelul a decis să facă publică întâmplarea, declarând că a protejat imaginea artistei suficient timp.

Katy Perry și Josh Kloss în videoclipul piesei Teenage Dream

Trebuia să-i protejez imaginea. Am ascultat sfaturile și am fost băiat bun. Însă, teama rămâne cu tine atunci când ești cenzurat pentru a proteja imaginea altcuiva. În schimb, am fost tratat ca o prostituată”, mai spune modelul american.

Kloss susține că nu vrea publicitate și bani în urma acestui scandal, ci doar să tragă un semnal de alarmă cu privire la oamenii bogați și celebri care abuzează de poziția lor pentru se distra pe seama altora.

Vezi și: VIDEO Cum să pozezi pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies