Katy Perry e însărcinată. „E, probabil, cel mai mare secret pe care a trebuit să-l păstrez”


Katy Perry a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru prima dată. Logodnica lui Orlando Bloom a așteptat un moment prielnic pentru a da marea veste.


La scurt timp după ce a lansat videoclipul piesei Never Worn White, vedeta a intrat în Live pe Instagram pentru a anunța ceva ce nimeni nu se aștepta. 

„Se vor întâmpla multe vara asta. Vom naște, la propriu, dar și la figurat, ceea ce voi așteptați de ceva vreme”, a dezvăluit Perry pe rețelele sociale, mărturind că acesta a fost cel mai mare secret pe care a trebuit să-l păstreze până acum.

Logodnica lui Orlando Bloom a dezvăluit că burtica ei devine din ce în ce mai mare, lucru care îl înnebunește pe partenerul ei de viață.

„Suntem încântați și fericiți. Este, probabil, cel mai mare secret pe care a trebuit să-l păstrez, dar am știut că o să vi-l spun în cea mai bună formă. Adică prin intermediul unei melodii, deoarece așa vorbesc eu”, a spus Katy Perry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Artista are două motive de bucurie. Pe lângă vestea primului ei copil, Katy Perry va lansa cel de-al cincilea album, KP5.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prințul Charles a ales-o pe Katy Perry ca ambasador pentru una dintre organizatiile sale caritabile

related posts

Modifică setările cookies