Katy Perry, incident stânjenitor în vacanța din Italia. Bradley Cooper a salvat-o!


Katy Perry și-a petrecut vacanța de vară într-o companie selectă, pe yachtul de 200 de milioane de dolari al mogulului american Barry Diller.


Vedeta s-a bucurat de mare și de soare alaturi de logodnicul său, Orlando Bloom, dar și a altor VIP-uri, cum ar fi Oprah Winfrey sau Edward Enninful, bun prieten cu Meghan Markle. Katy Perry a fost victima unui moment stânjenitor, iar Bradley Cooper, ca un adevărat cavaler, a fost primul care i-a sărit în ajutor. 

Cântăreața a avut mari dificultăți în a urca într-o barcă pneumatică, iar paparazzii au fotografiat momentul în detaliu. Astfel, imagini cu posteriorul lui Katy Perry au asaltat internetul. Cel care i-a dat o mână de ajutor a fost actorul Bradley Cooper, întrucât logodnicul ei, Orlando Bloom, nu era în apropiere.

Deși formează unul dintre cele mai mai sexy cupluri de la Hollywood, Katy Perry și Orlando Bloom nu au fost ușor de recunoscut de fani în vacanța lor europeană. Îmbracați în haine modeste, cei doi păreau doi turiști obișnuiți, nu două superstaruri de la Hollywood. Cu haine în nuanțe de galben și portocaliu, cu un look ușor retro, cei doi par desprinși dintr-un decor al anilor ’90.

related posts

Modifică setările cookies