Katy Perry și Orlando Bloom, divergențe înainte de nuntă. Care e mărul discordiei


N-au stabilit încă data nunții, dar se ceartă deja pe marginea modul în care va arăta petrecerea care consfințește uniunea lor.


Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților și au decis că în acest an trebuie să facă și nunta. Iată un lucru pentru care s-au pus de acord! Însă, mărul discordiei dintre cei doi este dimensiunea pe care trebuie să o aibă cel mai fericit eveniment din viața lor.

Surse din anturajul vedetelor au declarat pentru Radar Online că Orlando vrea o nuntă restrânsă, în timp ce Katy vrea să facă din seara nunții un eveniment grandios.

Ea vrea să aibă o listă de invitați uriașă și o recepție la un local luxos și scump. În schimb, Orlando nu vrea nimic din toate astea”, spun sursele publicației americane.

FOTO: Getty Images

Conform apropiaților săi, actorul nu vrea să facă din nunta sa un eveniment moden la care paparazzi să escaladeze ziduri pentru poze pe furiș. Lui îi plac nunțile intime, la care să participe doar membrii familiei și câțiva prieteni, în localuri deloc extravagante.

Cei doi nu se înțeleg deloc în ceea ce privește acest aspect, deși amândoi au câte o căsnicie eșuată.

Katy Perry a fost căsătorită în trecut cu Russell Brand, în timp ce Orlando Bloom s-a despărțit de Miranda Kerr în 2013. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 8 ani.

FOTO: Getty Images

Avere Katy Perry

Cântăreața Katy Perry (34 de ani) are o avere estimată la 330 de milioane de dolari. Cei mai mulți bani au provenit din concerte și din vânzarea albumelor sale.

Avere Orlando Bloom

Actorul Orlando Bloom (42 de ani) are o avere de aproape zece ori mai mică decât viitoarea sa soție – 35 de milioane de dolari. Unul dintre cele mai prolifice roluri este cel din trilogia Hobbitul. Legolas i-a adus 3,4 milioane de dolari doar pentru prestația din Hobbitul: Dezolarea lui Smaug.

related posts

Modifică setările cookies