Katy Perry, sub acoperire. Cum își ascunde sarcina iubita lui Orlando Bloom


Dacă în urmă cu două săptămâni radia de fericire că urmează să devină mamă, Katy Perry umblă azi mai mult sub acoperire și își ascunde burta de gravidă.


Nu e un secret că femeile iau în greutate când rămân însărcinate, însă acest nou regim de viață pare să o afecteze serios pe Katy Perry. Iubita lui Orlando Bloom este văzută tot mai des îmbrăcată cu haine care să-i acopere fața și burta.

Cea mai recentă ieșire în public a artistei a fost la 15 martie 2020, când vedeta a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături împreună cu viitorul ei soț. Cei doi s-au aprovizionat serios din cauza pandemiei de coronavirus, eveniment care le-a amânat nunta.

Katy Perry a fost greu de recunoscut în ținuta sport pe care a purtat-o. Ea și-a acoperit capul cu gluga unei bluze și cu o șapcă.

FOTO: Profimediaimages.ro

La fel de incognito a fost și la 12 martie, când a plecat val-vârtej din Australia din cauza pandemiei de coronavirus. Jurnaliștii au surprins-o pe Katy Perry pe aeroportul internațional din Sydney, îmbrăcată la fel de sport și cu o pernă în brațe, pe care o folosea să-și ascundă burta.

Citește și: 7 ponturi de călătorie cu avionul în plină epidemie de coronavirus

Conform presei internaționale, Katy Perry a fost cazată la același hotel în care a stat Tom Hanks pe perioada șederii sale în Australia. Actorul și soția sa a fost testați pozitiv pentru coronavirus și s-au refugiat într-o vilă închiriată în Australia.

FOTO: Profimediaimages.ro

Katy Perry a cântat, pe 8 martie, în timpul finalei de la Cupa Mondială ICC T20 de cricket feminin dintre Australia și India. La 11 martie a susținut un concert dedicat pompierilor care s-au luptat cu incendiile de vegetație, dar și pentru familiile lor.

La cele două evenimente a purtat rochii care să-i ascundă burta.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Cristina Joia

related posts

Modifică setările cookies