Kendall Jenner iubește din nou? Super-modelul are magnet la baschetbaliști


Kendall Jenner (23 de ani), cel mai bine plătit model din lume, pare să aibă o slăbiciune aparte pentru baschetbaliști.


La o lună după ce s-a despărțit de Ben Simmons, americanca a fost surprinsă în compania unui alt jucător de top din NBA.

La 4 iulie, de Ziua Americii, Kendall a sărbătorit pe un iaht de lux, în Malibu, alături de sora sa, Kylie, dar și de un bărbat a cărui identitate a ieșit imediat la iveală. Este vorba despre Kyle Kuzma (24 de ani la finalul lunii iulie), baschetbalist la celebra echipă Los Angeles Lakers.

Evident, presa tabloidă de peste Ocean a luat „foc”, lansând zvonuri privind o posibilă idilă între cei doi. Nici Kendall Jenner, nici Kyle Kuzma, n-au adus clarificări în acest sens, dar apropiați ai fotomodelului susțin că, deocamdată, n-ar fi decât o simplă prietenie platonică.

 

 

Indiferent cum ar fi, Kendall Jenner are un adevărat magnet pentru baschetbaliști, Kyle Kuzma fiind al cincilea jucător din NBA cu care bruneta a flirtat în ultimii ani. Relația abia terminată cu Ben Simmons (Philadelphia 76ers) a fost cea mai serioasă, însă Kendall a mai fost combinată pentru perioade scurte de timp cu D՚Angelor Russell (Brooklyn Nets) și cu Jordan Clarkson (Cleveland Cavaliers).

related posts

Modifică setările cookies