Kendall Jenner se bucură de soare, pozând complet dezbrăcată la piscină. Imaginea a adunat peste 6 milioane de like-uri


Kendall Jenner își dorește un bronz uniform, așa că a renunțat complet la costumul de baie și s-a întins pe un șezlong lângă piscină. Celebrul model american, lipsit de inhibiții, a dorit să împărtășească imaginea cu cei peste 245 de milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram.  


După despărțirea de jucătorul NBA Devin Booker, Kendall Jenner a uimit internauții cu o apariție de infarct. Ea a renunțat la costumul de baie și a pozat nud la piscină, scrie pagesix.com. Fotografia a adunat, în doar câteva ore de la publicare, aproape 7 milioane de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kendal Jenner este considerată una dintre cele mai discrete membre ale clanului Kardashian. Cu toate acestea, ea a decis să facă publică o imagine în care apare nud, spre entuziasmul fanilor. 

„M-ai făcut să dau zoom”, „Regină”, „Acesta este modul prin care ne spune că este singură”, au comentat unii internauți. 

Kendall Jenner și Devin Booker s-au despărțit după doi ani de relație. „Devin nu avea de gând să o ceară în căsătorie, pentru că prioritatea lui este cariera. De asemenea,  cariera lui Kendall îi domină viața”, au declarat surse ale publicației Page Six. 

 
Sursă foto: Getty Images,  Instagram/ kendalljenner
 
Vezi și: Cea mai scumpă casă din lume
 

related posts

Modifică setările cookies