Kilogramele în plus n-au împiedicat-o să-și urmeze visul. Cât de bine dansează o balerină plus-size din Brazilia


O tânără braziliancă demontează mitul precum că balerinele trebuie să fie suple și ușoare ca o pană pentru a atinge performanțe în carieră. Julia Del Bianco le demonstează tuturor că nimic nu te poate împiedica să-ți îndeplinești visul, mai ales câteva kilograme în plus.


Tânăra, în vârstă de 33 de ani, a devenit balerină profesionistă, dar și model plus-size, pentru că a reușit să-și depășească frustrările acumulate încă de la o vârstă fragedă. 

Julia a început să ia lecții de la balet în copilărie. Pe la vârsta de șase ani, tânăra spune că era tachinată de colege pentru că avea burtică. ”A fost pentru prima dată în viață când m-am simțit grasă”, a povestit ea pe o rețea de socializare. 

În adolescență, profesorii i-au recomandat să părăsească orele de balet, spunându-i să-și caute o altă ocupație. Cu toate acestea, Julia nu a renunțat la dans și a decis că nimeni nu o poate priva de visele sale. Nici măcar criticile dureroase n-au convins-o să renunțe. 

În ciuda faptului că puțini au crezut în cariera fetei, ea și-a atins scopul. Del Bianco a dansat în spectacole clasice, precum „La Bayadère”, într-un teatru din Limeira (Brazilia). 

 
 
Sursă foto: Instagram Júlia Del Bianco
 
Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok
 
 
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies