Kim Kardashian a cerut ordin de restricție împotriva unui fan obsedat. Ce gesturi extreme a făcut bărbatul


Kim Kardashian a cerut ordin de restricție împotriva unui fan obsedat, care o hărțuiește în mod constant și chiar i-a dăruit un inel cu diamant, aratandu-și intenția de a o lua de sotie pe vedeta.


Ordinul de restricție  a fost cerut de Kim Kardashian după ce o perioadă îndelungată în care bărbatul i-a trimis tot felul de colete neadecvate și chiar a încercat să pătrundă în locuință sa.

Potrivit Dailystar,  Kim susține că este extrem de afectată emoțional din cauza bărbatului care continuă să o contacteze și crede că este căsătorit cu ea. Vedeta de reality show a spus că fanul pe nume Jomonie Victor Zigler a încercat să intre în locuința ei de mai multe ori și chiar a trimis pachete la ea acasă, printre care și un inel cu diamante.

Kim a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia prin intermediul avocatului ei, Shawn Holley, și a spus că bărbatul era un hărțuitor care a încercat să o viziteze acasă de mai multe ori, iar agenții de securitate de la poartă au fost nevoiți să îl rețină.

Pe lângă inel, bărbatul i-ar fi trimis și multe alte obiecte, inclusiv cheile de la o cameră de hotel.

Ea a scris: "Nu i-am dat niciodată adresa mea și nu i-am cerut niciodată să îmi trimită aceste pachete".

"Sunt îngrijorată de amploarea iluziei sale că suntem sau vom fi într-o relație intimă, mai ales pentru că se pare că a cheltuit fonduri semnificative pentru a cumpăra obiecte pe care să mi le trimită."

Potrivit plângerii depuse de avocatul lui Kim, fanul obsedat a numit-o pe Kim soția să și a postat mesaje sexuale explicite despre ea pe rețelele de socializare.

Instanța i-a acordat lui Kim un ordin de restricție temporară împotriva lui Zigler până la o audiere care va avea loc luna viitoare. Kim a descris detaliile într-o cerere depusă la tribunalul din Los Angeles County.

Sursă foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies