Kim Kardashian a intrat în istorie cu această rochie, dar de-abia acum a spus adevărul despre ea: "N-am simțit atâta durere în viața mea!"


Kim Kardashian a vorbit în premieră despre cât a suferit atunci când a purtat rochia fabuloasă de la Met Gala. 


Corsetul fixat sub rochia superbă, realizată de Thierry Mugler era atât de strâns, încât vedeta a avut nevoie să ia lecții profesionale de respirație. Nu s-a putut așeza toată noaptea, iar când și-a scos rochia, a simțit că stomacul este răsucit, iar organele nu mai sunt la locul lor. 

 

Când Kim Kardashian a sosit la  Met Gala 2019, purtând o rochie Mugler, toată lumea s-a oprit să o admire. Toți ne-am întrebat cum este posibil ca o persoană să aibă o talie atât de mică!!

Unii au speculat că bruneta a mers atât de departe, încât și-a scos câteva coaste, pentru a putea purta această rochie. 

A apărut ulterior un clip, din culise, în care am văzut cum a fost nevoie de trei oameni, care au ajutat-o pe vedetă să îmbrace rochia realizată special pentru ea. 

Kim a trebuit, de asemenea, să ia lecții de respirație de la profesioniști, în prealabil, pentru a se asigura că poate supraviețui pe covorul roșu. 

Acum, la două luni după Met Gala, Kim a vorbit despre ceea ce a simțit în acea seară. 

"N-am simtit niciodata dureri ca în acea seară în viața mea! Va trebui să vă arăt poze să vedeți urmările corsetului, cum arăta spatele și abdmenul meu, când am scos rochia de pe mine.", a declarat Kim a declarat pentru revista KSJ.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe fotografii cu rochia spectaculoasă 

Pe protvplus.ro poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate:

 

FULLSCREEN
A intrat în istorie cu această rochie, dar de-abia acum a spus adevărul despre ea: "N-am simțit atâta durere în viața mea!"
  • /

related posts