Kim Kardashian a inventat cei mai mici bikini din lume. Cum arată controversata piesă vestimentară


Kim Kardashian face furori cu colecțiile sale de lenjerie intimă, Skims. De Valentine’s Day, vedeta de reality show le propune fanelor sale cei mai mici bikini din lume, pentru o seară incendiară în dormitor.


Kim Kardashian își promovează intens noua colecție, iar cea mai recentă apariție i-a surprins și pe fanii ei. Vedeta a postat un story pe Instagram în care apare într-un sutien negru și într-o pereche de bikini care de abia îi acoperă zona intimă.  Kim s-a filmat în controversata ținută în fața unei oglinzi și cu siguranță fanele și-au comandat deja outfitul sexy. 

În vârstă de 41 de ani, Kim Kardashian pare în cea mai bună formă fizică din viață ei. Aceasta se antrenează de câțiva ani cu Melissa Alcantara, antrenoarea care i-a tonifiat abdomenul și celebrul posterior. Din cauza programului extrem de încărcat al amândurora, sesiunile de antrenament au loc la 6 dimineața.

 

“85 la sută din antrenamentele noastre sunt cu greutăți, restul de 15 la sută reprezintă cardio”, a spus antrenoarea vedetei.

related posts

Modifică setările cookies