Kim Kardashian a primit un cadou pe care îl va ține minte toată viața. Kanye i l-a dăruit pe tatăl ei decedat, sub formă de hologramă


Kim Kardashian a avut o aniversare pe care o va ține minte mulți ani de acum încolo.


Kim Kardashian West și-a sărbătorit ziua de naștere cu cei mai apropiați prieteni și cu familia. Și, datorită soțului ei, Kanye West, a primit și o vizită a răposatului său tată, Robert Kardashian. Cum a fost posibil? Ei bine, Kanye s-a gândit să-l aducă la petrecere sub formă de hologramă.

"De ziua mea, Kanye mi-a oferit cel mai frumos cadou la care m-aș fi putut gândi vreodată în viața asta. O surpriză specială din cer. O hologramă a tatălui meu", a scris Kim alături de videoclipul hologramei. "Este atât de realist! L-am urmărit continuu, plini de emoție."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Holograma Robert Kardashian a ținut să-și laude “fiica” pentru cât de multe a realizat, pentru dedicarea ei ca mamă și pentru că a ales să fie avocat, exact cum a fost și el. Robert l-a lăudat și pe soțul lui Kim, pe Kanye West: „Te-ai căsătorit cu cel cel mai genial om din întreaga lume, Kanye West”, a spus holograma.

Tatăl lui Kim a murit de cancer esofagian în 2003, la doar două luni după ce a fost diagnosticat pentru prima dată. Avea 59 de ani.

Sursă foto: Getty images / Instagram Kim Kardashian

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies