Kim Kardashian, acoperită din cap până-n picioare cu bandă la show-ul Balenciaga. Modelele au defilat pe ninsoare și viscol


Cu siguranță Kim Kardashian și Balenciaga știu cum să atragă atenția! Casa de modă, care adesea colaborează cu vedeta de reality show, a făcut vâlvă și de data aceasta la prezentarea din cadrul Paris Fashion Week.


Balenciaga a reușit, și de data asta, să facă un spectacol deosebit, excentric, la Săptămână Modei de la Paris. Demna Gvasalia, directorul creativ al brandului, a mărturisit că a fost la un pas să anuleze show-ul din cauza războiului din Ucraina.

Pe scaunele invitaților au fost puse tricouri cu steagul Ucrainei și o scrisoare din partea lui Demna. Pe internet, reacțiile sunt cam acide, din cauză că organizatorii au legat show-ul de ceea ce se întâmplă în Ucraina. 

"Acest show nu are nevoie de nicio explicație. Este o dedicație pentru curaj, rezistență și pentru victoria iubirii și a păcii", a spus directorul creativ al Balenciaga înainte de prezentare.

Modelele au defilat într-o atmosferă hibernală, cu viscol și zăpadă.

 

Invitată specială la defilare, Kim Kardashian și-a făcut apariția acoperită de o bandă galbenă, pe care scria Balenciaga. Vedeta a postat pe pagina ei de Instagram imagini din timpul “echipării”.

Salma Hayek, prezentă și ea în public, a îmbrăcat tricoul cu steagul Ucrainei, pentru a-și arăta solidaritatea cu poporul ucrainean.

related posts

Modifică setările cookies