Kim Kardashian, apariție surprinzătoare la o întâlnire cu Donald Trump. Ce ținută a ales să poarte 


Kim Kardashian a mers în vizită joi, 25 iulie, la Casa Albă pentru a se întâlni cu președintele Donald Trump. Ținuta pe care a ales-o bruneta este, cu adevărat, surprinzătoare. Kim Kardashian  (38) și fiica ei, North (6), au mers în vizită la Casa Albă pentru a se întâlni cu președintele Donald Trump. Potrivit Dailymail, se pare că întâlnirea are legătură cu rapperul american ASAP Rocky, care a fost arestat după un concert susținut la Stockholm pe 3 iulie, cei doi dorind să-i facă dreptate. 

Citește și: Kim Kardashian în cea mai mulată ținută posibilă. “Oare cum respiră în așa ceva?” 

Dacă până acum bruneta a obișnuit o lume întregă cu ținutele ei provocatoare și sexy, de această dată vedeta a ales să poarte ceva cu totul diferit. 

Kim a optat pentru un costum din două piese de culoarea nude, la care a asortat o pereche încălțăminte stiletto în aceeași nunață. În ceea ce privește accesorizarea, vedeta a ales o geantă aurie. 

Micuța North  a purtat o rochiță albă lungă, având părul împletit în două codițe. 

Kim Kardashian este actriță, fotomodel și vedetă de televiziune din Statele Unite ale Americii. Este căsătorită cu rapperul Kanye West din anul 2014. Cei doi au împreună patru copii, ultimii doi fiind aduși pe lume cu ajutorul unei mame surogat: North (6 ani), Saint (3 ani), Chicago (1 an) şi Psalm West (3 luni). 

Sursa foto: Getty/Profimedia

Vezi și: Profil de celebritate - Halle Berry

related posts

Modifică setările cookies