Kim Kardashian are o “rivală” pe măsură. Cine este noua vedetă preferată a paparazzilor


Jade, pe numele ei real Rachel Wattley, a ajuns în atenția paparazzilor în urma numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. 


Este iubita unui rapper periculos, cunoscut sub numele  Tekashi 69 sau Tekashi 6ix9ine, fost membru al unei bande de delincvenți, condamnat la 47 de ani de pușcărie. Pentru că și-a recunoscut faptele și a petrecut câțiva ani după gratii, rapperul a fost deja eliberat, în ciuda acuzațiilor extrem de grave, legate de droguri, trafic de arme și alte activități ilegale.

Jade, iubita lui, i-a fost alături în toată această perioadă și, în timp ce Tekashi 6ix9ine era la pușcărie, și-a tatuat pe piept chipul acestuia.

De profesie barman într-un club de striptease, “influencer” și rapper aspirant, Jade a fost implicată într-un scandal monstru cu Cardi B. Artista a angajat câțiva oamani să o agreseze fizic, pentru că Jade ar fi avut relații sexuale cu soțul ei, Offset. Cardi B a fost atunci arestată și chemată la tribunal pentru faptele sale.

Urmărită de 1,7 milioane de oameni pe Instagram, Jade este acum și în atenția paparazzilor. Aceștia au urmărit-o de curând la plajă, unde au surprins-o etalandu-și formele voluptoase.

related posts

Modifică setările cookies