Kim Kardashian, atracția serii la American Influencer Awards. Cum s-au îmbrăcat vedetele


Kim Kardashian este una dintre cele mai mari influencerițe ale planetei, iar apariția ei la gala American Influencer Awards era de la sine înțeleasă.


Vedeta de reality show, urmărită de 152 de milioane de oameni pe Instagram, a venit îmbrăcată într-o rochie vintage Dior, creată de John Galliano. Este surprinzătoare însă alegerea să în materie de încălțăminte… Kim a optat pentru ceea ce pare a fi o… pereche de șlapi, cu toc :)

Kim Kardashian a făcut dezvăluirea că s-a îngrășat într-un story pe Instagram, în care apărea în sala de fitness alături de antrenorul ei personal. “Facem un antrenament de seară, înainte de cină, un lucru pe care în mod normal nu îl fac”, a spus vedeta mărturisind că trebuie să scape de 8 kilograme în plus. Kim speră să slăbească până când va schimba prefixul – în octombrie 2020.

Fostul model Tyra Banks a fost sexy într-un costum de inspirație masculină, purtat fară cămașă, care i-au lăsat sutienul și abdomenul la vedere. Tyra a purtat o pereche de pantofi transparenți, de plastic, și s-a accesorizat cu o pereche de mănuși cool de piele.

Una dintre atracțiile serii a fost artista rapp Saweetie, care a avut, pe scenă, o apariție a la Janet Jackson la controversata finală Super Bowl din 2004, când și-a arătat sânul în direct la TV.

Make up artistul Nikita Dragun s-a făcut și ea remarcată cu această apariție excentrică.

Vezi în galeria foto de mai jos mai multe ținute de la American Influencer Awards.

 

related posts

Modifică setările cookies