Kim Kardashian, blonda de la Drept. Cum a copiat-o pe Reese Witherspoon


Kim Kardashian și-a schimbat complet înfățișarea pentru a-i aduce un omagiu actriței Reese Witherspoon pentru rolul pe care l-a făcut acum 18 ani în filmul Blonda de la Drept.


Kim Kardashian și Reese Witherspoon au puține lucruri în comun, dar starleta familiei Kardashian-Jenner vrea să arate că o apreciază pe actrița de 43 de ani. Dacă Reese Witherspoon a jucat rolul unei studente la Drept în filmul Legally Blonde (Blonda de la Drept), Kim Kardashian este pe bune studentă la Drept, țintind un loc în Baroul California.

Vedeta de 39 de ani s-a făcut blondă și s-a îmbrăcat în roz, ca Elle Woods, personajul interpretat de Reese Witherspoon în Blonda de al Drept

„Dreptul la Harvard... Ce? De parcă ar fi greu???”, a scris Kim Kardashian în dreptul unor fotografii postat pe Instagram. 

Din ținută nu lipsește un „accesoriu” pe care cei care au văzut filmul Blonda de la Drept și-l amintesc: câinele. Kim îl are îndesat în poșetă pe patrupedul care se întreabă ce caută el în viața unei celebrități.

Citește și: Cât costă un curs de machiaj cu specialistul în make-up al lui Kim Kardashian. Ce primești pe lângă lecții

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Însă, animăluțul din rasa Chihuahua care a jucat în film, Bruise Woods (sau Moonie, pe numele său real), a murit în martie 2016. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale de actrița Reese Witherspoon, care i-a adus un omagiu partenerului ei de platou.

După părțile 1 și 2 ale filmului Blonda de la Drept va apărea și o a treia parte a peliculei. Detalii - AICI.

Kim Kardashian vrea să devină avocat

Kim Kardashian s-a înscris la cursuri pentru a deveni avocat în Baroul California. Examenul final va fi în anul 2022, însă până atunci vedeta își face ucenicia în cadrul unei mari firme de avocatură din San Francisco. 

Conform legislației din 4 state americane, o persoană poate deveni avocat și fără facultate, dacă urmează 4 ani de instruire în cadrul unei companii de avocatură. 

Kim Kardashian este cunoscută pentru nenumăratele sale intervenții în actul de justiție american. 

În 2018, vedeta l-a convins pe președintele Donald Trump să comute pedeapsa cu închisoarea pe viață primită de o femeie pentru infracțiuni fără violență. În același an, Kim Kardashian a intervenit și pentru un bărbat, Chris Young, condamnat la închisoare pe viață pentru posesie de cocaină și marijuana. De asemenea, vedeta a promis că îi va plăti acestuia chiria, după eliberare, vreme de cinci ani.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: Kanye West, cadou de un milion de dolari pentru Kim

related posts

Modifică setările cookies