Kim Kardashian, comparată cu Daemon Targaryen după cea mai nouă apariție. Vedeta și-a șocat fanii cu look-ul bizar


Kim Kardashian a vrut să creeze iar vâlvă, așa că a mai realizat un pictorial controversat. Cel mai mare star de reality tv și-a arătat celebrul posterior într-o revistă, însă toată lumea s-a uitat, culmea, la sprâncenele ei :)


Kim Kardashian este de nerecunoscut în pictorialul din “Interview magazine”. Cu sprâncenele vopsite blonde, cu părul blond aranjat într-un bob lung și probabil și cu o doză considerabilă de Photoshop, vedeta nu mai seamănă cu ea însăși.

 

Fanii au criticat-o chiar pe pagina personală de Instagram:

“Ce se întâmplă cu tine, Kimmy?”

“Sprâncenele te fac să arăți cu 30 de ani mai bătrână”.

“Nu am recunoscut-o, nu seamănă cu Kim”.

“Zici că a fost creată în laborator”.

“Cel mai rău look al tău de până acum”.

Fanii au comparat-o cu Lady Gaga, Uma Thurman și, o parte din ei, cu  Daemon Targaryen ;)  

 

După ce în ultima perioadă a slăbit aproape 10 kg, vedeta și-a mai pierdut puțin din rotunjimi. 

Kim petrece ore în sir în saloanele de înfrumusețare și remodelare corporală. Nu este de mirare că la 41 de ani arată ca o femeie de 25. Vedeta de reality show testează practic toate inovațiile în domeniu, pentru un look fără cusur. 

 

Mai nou, Kim Kardashian a încercat un laser special, Morpheus, pentru a-și tonifia abdomenul. “Laserul ăsta schimba practic regulile jocului. Cred că este preferatul meu. E dureros, dar merită”, le-a spus Kim Kardashian fanilor ei. 

Deci abdomenul plat și talia de viespe ale lui Kim nu sunt doar rezultatul dietei și al sportului, ci și al aparatelor minune care slăbesc și tonifiază… fără efort, dar cu durere. 

 “Sunt obsedată de îngrijirea pielii, tratamente faciale și lasere”, a spus Kim.

related posts

Modifică setările cookies