Kim Kardashian, eroare majoră la editarea unei fotografii. Ce detaliu au observat fanii


Kim Kardashian a publicat două fotografii pe contul de Instagram în care apare îmbrăcată într-un outfit micro, cu imprimeu de șarpe.


Pentru a completa look-ul misterios, vedeta a apelat la câteva trucuri, printre care unghiile făcute în același stil, dar și părul care a fost aranjat pe o idee asemănătoare, cu imprimeu de piele de șarpe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venomousss

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Cu toate acestea, câțiva fani au observat că într-una dintre poze este o eroare de editare, iar unul dintre degete i se vede în par, în timp ce ambele mâini erau sprijinte pe perete. "Ai lăsat un deget în plus în păr”, a comentat unul dintre admiratori. 

Kim Kardashian a dezvăluit că izolarea la domiciliu este foarte grea fiindcă o ține departe de surorile ei. Vedeta le-a spus fanilor ei că se gândește mereu la ele și îi sfătuiește pe toți cei care se mai aventurează în locuri aglomerate să se izoleze la domiciliu, chiar dacă e greu.

„E greu, dar  trebuie să facem asta pentru siguranța noastră și a tuturor. Vă rog să nu ignorați avertismentele de a sta în casă, pentru a stopa răspândirea acestui virus. Vom trece peste asta”, a scris starleta pe Instagram.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"

related posts

Modifică setările cookies