Kim Kardashian iubește din nou! Ce spune vedeta despre noul partener misterios: "Îndeplinește toate standardele"


Kim Kardashian iubește din nou. Femeia de afaceri a făcut dezvăluirile în cadrul unui reality-show inititulat "The Kardashians", o continuare al reality show-ului anterior, "Keeping up with the Kardashians", care a urmărit viața vedetei și a familiei sale. Vestea vine după ce Kim a trecut printr-un divorț neplăcut cu Kanye West și o relație de scurtă durată cu Pete Davidson.

Tag-uri: #Kim Kardashian

Kim Kardashian a dezvăluit că a cunoscut un alt bărbat, după toate neplăcerile în dragoste de care avut pare în ultimul timp. Aceasta i-a făcut confesiunea fostului cumnat, Scott Disick, marturisindu-i că își dorește să țină relația ascunsă pentru o perioadă, din cauza temerilor apărute în urma relațiilor anterioare. Fondatoatea SKIMS a afirmat că, deși noul bărbat din viața ei îi da speranțe că ar putea fi din nou fericită, se teme să facă publică relația cu acesta din cauza presei, care urmărește îndeaproape fiecare cuplu celebru și îl trimite imediat la altar. Iar dacă ajungi să te desparți, din nou ești țintă presei și te simți rău pentru că ți-ai consumat relația prea repede doar că să se ajungă din nou la un eșec. Așadar, Kim Kardashian preferă să rămână discretă, chiar dacă face parte dintr-un reality show care îi urmărește viață. Pentru a putea totuși să vorbească cu cei dragi despre noul iubit, vedeta a ales să folosească o poreclă și l-a numit "Fred".

În discuția avută cu Scott, Kim a povestit cum l-a cunoscut pe "Fred". Se pare că prietenele ei i-au aranjat întâlnirea cu bărbatul misterios într-un club din New York.

"Prietenii mei au vrut să mă întâlnesc cu cineva", i-a povestit  Kim lui Scott Disick. "Să-i spunem acestui tip 'Fred'", iar Scott a întrebat: "Îndeplinește el standardele?",  "Oh, îndeplinește toate standardele", a răspuns Kim.

Sursă foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies