Kim Kardashian, mai slabă ca niciodată. Vedeta celebră pentru rotunjimile ei a pierdut 10 kg în ultimele 3 luni


A ținut o dietă super strictă ca să încapă în celebra rochie a lui Marilyn Monroe la MET Gala și în 3 săptămâni a slăbit 7 kg. Kim Kardashian nu s-a mulțumit însă cu atât: a continuat lupta împotriva kilogramelor și acum a ajuns la aproape 10 date jos.


Ca să încapă în rochia de la MET Gala, Kim a renunțat pentru 3 săptămâni la carbohidrați și zahăr, lucru care i-a adus multe critici pe rețelele de socializare. Invitată într-o emisiune TV, Kim și-a justificat, din nou, opțiunea și a menționat că de atunci a slăbit și mai mult.

 

Sursa foto: Profimedia

“M-am gândit la rochie ca la un rol. Mi-am dorit foarte mult să port rochia, era foarte important pentru mine. De fapt, m-a învățat multe despre un stil de viață sănătos și de atunci am continuat a mănânc foarte sănătos. Am slăbit 9,5 kilograme în total. Am renunțat la zahar, la junk food, la prăjeli. Mi-a schimbat viața complet”, a spus Kim.

 

Pentru a-și etala noua siluetă de vis, Kim Kardashian și-a făcut apariția într-un top cu vedere la abdomen și leggings Balenciaga.

 

În emisiunea la care a  fost invitată, Kim Kardashian a insistat că nu a stricat rochia lui Marilyn Monroe, așa cum s-a insinuat în ultima vreme.

related posts

Modifică setările cookies