Kim Kardashian, mesaj disperat de la izolare: „Mi-e dor de surorile mele”


Susorile Kardashian nu au mai stat niciodată atât de mult departe una de cealaltă, iar izolarea cauzată de pandemia de coronavirus le adâncește suferința că nu se pot vedea.


Kim Kardashian a dezvăluit că izolarea la domiciliu este foarte grea fiindcă o ține departe de surorile ei. Vedeta le-a spus fanilor ei că se gândește mereu la ele și îi sfătuiește pe toți cei care se mai aventurează în locuri aglomerate să se izoleze la domiciliu, chiar dacă e greu.

E greu, dar  trebuie să facem asta pentru siguranța noastră și a tuturor. Vă rog să nu ignorați avertismentele de a sta în casă, pentru a stopa răspândirea acestui virus. Vom trece peste asta”, a scris starleta pe Instagram.

Pe Kim a apucat-o dorul de surorile ei în timp ce butona telefonul mobil, unde a găsit o fotografie mai veche cu ea și sora ei, Kendall Jenner.

Îmi organizam fotografiile din telefonul mobil și am găsit-o pe asta. Îmi lipsesc surorile mele, dar ne-am distanțat social și stăm departe una de alta, la autoizolare”, a mărturisit vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian locuiește împreună cu familia ei în ținutul Los Angeles, unde au fost raportate 190 de cazuri de coronavirus.

Kylie Jenner: „Nu am ieșit din casă cu lunile”

Sora ei mai mică, Kylie Jenner, e ceva mai curajoasă. Ea a dezvăluit pe rețelele sociale că s-a obișnuit cu izolarea la domiciliu, mai ales în timpul sarcinii și după ce a născut.  

„Sarcina mea m-a pregătit pentru asta. Nu am ieșit din casă cu lunile”, a mărturisit mezina familiei.

Citește și: Gafa care a costat-o pe Kylie Jenner peste 1 milion de dolari

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Amna

related posts

Modifică setările cookies