Kim Kardashian, schimbarea radicală cu care și-a surprins fanii. De ce nu mai pozează goală


Epoca fotografiilor indecente postate pe Instagram e pe cale să apună, spune Kim Kardashian. Vedeta și-a dat seama că acest obicei îi dăunează pe termen lung.


Kim Kardashian a avut o revelație când soțul ei, Kanye West, i-a atras atenția că e prea sexy. Starleta mărturisește acum că nu mai poate să butoneze telefonul de față cu copiii ei fiindcă rețelele ei sociale sunt pline de fotografii cu ea în pielea goală. 

Kim Kardashian a dezvăluit că în ultimele luni și-a schimbat obiceiul și nu a mai postat imagini indecente.

„Nu știu dacă faptul că soțul meu mi-a spus că uneori sunt prea sexy este exagerat și el nu se simte confortabil cu asta. L-am ascultat și l-am înțeles. Totuși, la sfârșitul zilei, el îmi lasă mereu libertatea să fiu și să fac ce vreau. Dar am avut un soi de trezire. Am realizat că nu mai pot nici să dau scroll pe Instagram de față cu copiii mei fără să-mi apară în feed nuditate completă, mai tot timpul. Și, cu siguranță, eu am contribuit la asta”, a dezvăluit Kim Kardashian într-un interviu pentru The Cut.

Citește și: Kim Kardashian și accidentele ei foto memorabile. Când și-a trucat vedeta fotografiile

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Vedeta mai are un motiv de îngrijorare în ceea ce privește distribuirea unor imagini indecente cu propria persoană. Cariera de avocat la care aspiră i-ar putea fi pusă în pericol de apetența ei pentru nuditate și postări populare în social media.

„Totodată, mă gândeam: OK, sunt aici, la Casa Albă, apoi a doua zi postam un selfie nebunesc în bikini. Și mă gândeam: Sper să nu vadă asta. Trebuie să mă întorc aici săptămâna viitoare”, a mai spus Kim Kardashian.

Fotografii: Getty Images/@kimkardashian

Vezi și VIDEO: Kim Kardashian nu mai ține pasul cu dieta sa

related posts

Modifică setările cookies