Kim Kardashian și Kanye West așteaptă al patrulea copil


Familia lui Kim Kardashian se va mări în curând. 


Conform revistei People, Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, așteaptă cel de-al patrulea copil, grație unei mame surogat pe care aceștia au angajat-o. Astfel, bebelușul se va alătura celor trei copii ai cuplului: North (5 ani), Saint (3 ani) și Chicago (11 luni). 

Citește și: Kim Kardashian a ieșit la cină cu fiica ei și a pus-o să stea la altă masă

Kim Kardashian a fost însărcinată cu primii doi copii, North și Saint, în timp ce Chicago a fost născută de o mamă surogat, la începutul anului 2018. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Conform Us Weekly, se cunoaște deja sexul bebelușului. Surse apropiate familiei au declarat că, după tratamentele de fertilitate în urma cărora a fost concepută Chicago, cuplul a mai rămas cu un embrion, de sex masculin.

Acel embrion a fost implantat în uterul mamei surogat, care ”la începutul lunii mai”, va naște cel de-al patrulea copil al cuplului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Anunțul nu este chiar o surpriză pentru fanii familiei. ”Kim și Kanye și-au dorit dintotdeauna o familie mare”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight în luna august. ”Lui Kim i-a plăcut să crească alături de atâtea surori și își dorește același lucru pentru copiii săi... Kanye vrea oricât de mulți copii”.

Kim însăși a vorbit despre posibilitatea de a avea un al patrulea copil. ”Ar fi drăguț ca Saint să aibă un frățior”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Foto: Getty, Instagramrelated posts