Kim Kardashian și Kanye West încearcă să-și salveze căsnicia într-o stațiune de lux din Colorado, unde plătesc 43.000 de dolari pe noapte


În încercarea de a-și salva căsnicia, Kanye West și Kim Kardashian au închiriat o stațiune întreagă în Munții San Juan din Colorado.


Cei doi au hotărât să plece în vacanță alături de cei patru copii ai lor pentru a petrece mai mult timp împreună și, mai ales, pentru a-și salva căsnicia care pare că începe să se prăbușească.

Astfel, cei doi au ales ca destinație luxosul Dunton River Camp din Colorado, după cum a informat TMZ sâmbătă. Surse apropiate cuplului au susținut că „au închiriat întreaga stațiune care îi costă 43.000 de dolari pe noapte.”

Se presupune că familia a ajuns în Dunton River Camp pe 9 august cu avionul privat, după ce cu o săptămână înainte au fost în vacanță în Republica Dominicană.

Resortul este amplasat adânc în Munții San Juan, ceea ce a asigurat intimitatea totală pentru familia West-Kardashian. Acesta includetabere de corturi, cabane, pârâuri cu apă termală, circuite de escaladă şi tiroliene.

Problemele dintre Kanye West și Kim se pare că au apărut din cauza comportamentului bipolar al artistului și a ieșirilor sale inexplicabile. În urmă cu câteva luni, Kanye declara pe contul său de Twitter că a încercat de multe ori să divorțeze de Kim și că aceasta a încercat să-l închidă. Cei doi au împreună patru copii: North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani, şi Psalm, de 15 luni.

Sursă foto: Getty Images / duntondestinations.com

related posts

Modifică setările cookies