Kim Kardashian, spectaculoasă într-o rochie metalică ultra mulată. Vedeta, la prima apariție oficială alaturi de Pete Davidson


Zi importantă în familia Kardashian: Kim și surorile ei și-au făcut apariția la premiera celui mai nou sezon al reality show-ului lor, care s-a mutat de la E Entertainment la Hulu.

Tag-uri:

Ca de obicei, Kim Kardashian a fost principala atracție! Nici nu se putea altfel, având în vedere că vedeta a ales o ținută spectaculoasă. Aceasta și-a făcut apariția intr-o rochie argintie Thierry Mugler, ultra mulată.

O premieră reprezintă și faptul că aceasta este prima apariție oficială în public a lui Kim alături de iubitul ei, comendiantul Pete Davidson.

La eveniment și-au făcut apariția, cum era de așteptat, și surorile lui Kim. Kourtney Kardashian a pozat alaturi de noul ei soț, Travis Barker, și copiii acestuia din fosta căsnicie.

Culmea, nici fostul iubit și tatăl copiilor lui Kourtney, Scott Disick nu a lipsit – aceasta a venit însoțit de noua parteneră. Sursa apropiate familiei Kardashian susțin că Disick este extrem de supărat în urma căsătoriei lui Kourtney cu Barker.

Khloe Kardashian și Kylie Jenner au bifat și ele prezența, alaturi de mama lor, Kriss Jenner. 

related posts

Modifică setările cookies