Kinsey Wolanski s-a întors! Sexy în zăpadă, în amintirea lui Kobe Bryant


Decesul lui Kobe Bryant a inspirat-o pe senzuala Kinsey, care a pătruns aproape goală pe pârtia de la Schladming, la o competiţie de schi, aşa cum o făcuse şi în urmă cu jumătate de an, la finala Ligii Campionilor la fotbal.


În vârstă de 23 de ani, blonda Kinsey Wolanski a ajuns în atenţia întregii lumi în vara trecută, la Madrid, când a întrerupt meciul de maxim interes Liverpool – Tottneham (2-0), invadând terenul într-o costumaţie sumară. Imediat, în numai 24 de ore, contul ei de Instagram a câştigat vreo 3 milioane de „urmăritori”, iar afacerea online a iubitului, Vitaly Uncesored, a început să prospere.

Total lipsită de inhibiţii, americanca vânează în continuare asemenea oportunităţi mediatice pentru a se face remarcată. Astfel, ea a încercat să profite şi de tragicul deces al conaţionalului Kobe Bryant, victimă a unui accident de elicopter petrecut duminica trecută, în care şi-au mai pierdut viaţa alte 8 persoane, inclusiv fiica de 13 ani a fostului mare sportiv.

De la fotbal, Kinsey Wolanski a trecut la schi şi a ales să se dezbrace la o cursă din Cupa Mondială desfăşurată marţi în Austria, la Schladming. Îmbrăcată doar în costum de baie şi ghete de culoare neagră, Kinsey intrat fără inhibiţii pe pârtie, în faţa a 50.000 de spectatori, ţinând un banner cu mesajul „RIP Kobe”.

Vezi și Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Amuzant a fost şi faptul că blonda a izbutit să-l deruteze şi pe concurentul care se pregătea să încheie parcursul. Trecând linia de sosire în faţa acestuia, Wolanski a oprit cronometrul mai repede decât trebuia, făcându-l pe italianul Alex Vinatzer să creadă că a stabilit un nou record (cu 56 de sutimi mai bine decât francezul Noel).

Puţin mai târziu, Vinatzer a aflat că s-a bucurat degeaba şi că avea de fapt o întârziere de 13 sutimi. ,,Nu ştiam ce s-a întâmplat, a fost distractiv, pe ea n-am văzut-o la linia de sosire. Nu sunt supărat deloc, a fost un foto-finiş foarte frumos”, a glumit la final schiorul.
 

related posts

Modifică setările cookies