Kinsey Wolanski șochează din nou: „Am stat în celulă cu 10 suspecți!”


Blonda care a întrerupt finala Ligii Campionilor la fotbal, devenind celebră peste noapte în întreaga lume, a făcut câteva dezvăluiri picante din acea seară memorabilă pentru ea.


Astfel, după ce a pătruns în costum de baie pe arena din Madrid, Kinsey Wolanski a fost imobilizată de forțele de ordine și dusă la o secție de poliție din apropiere, unde a petrecut aproximativ cinci ore.

Citește și Ce s-a întâmplat cu Kinsey Wolanski, modelul care a intrat pe teren la Madrid

M-au închis într-o celulă unde mai erau 10 suspecți. Niciunul dintre ei nu vorbea engleză, iar eu eram îmbrăcată doar cu costumul de baie și cu un halat de spital pe care mi l-au dat polițiștii la stadion. A fost puțin inconfortabil, dar totul a făcut parte din această experiență”, a relatat modelul american de 22 de ani.

De asemenea, excentrica Wolanski a dezvăluit faptul că mai mulți dintre jucătorii lui Liverpool, echipa care a câștigat Liga Campionilor, au încercat s-o cucerească pe rețelele de socializare.

„Nu vreau să dau nume, dar am primit  mesaje private în care flirtau cu mine. Unul mi-a trimis inimioare, iar altul un mesaj audio. Eu nici nu știam cum arată fotbaliștii respectivi. Nu le-am răspuns pentru că am iubit și nu vreau să-l părăsesc pe Vitali”, a povestit Kinsey pentru presa britanică.

UEFA a amendat-o pe Kinsey Wolanski cu 15.000 de euro pentru gestul său de a intra în teren, însă frumoasa blondă are de unde să plătească suma. În urma publicității gratuite făcute site-ului pentru adulți deținut de iubitul ei (Vitaly Uncensored, mesaj care era scris pe costumul de baie), celebrul comediant pe Youtube s-ar fi îmbogățit cu peste trei milioane de euro.

related posts

Modifică setările cookies