Kitty Spencer, nepoata Prinței Diana, are un iubit cu 32 de ani mai bătrân. Cine este acesta


La 28 de ani, Kitty Spencer, nepoata regretatei prințese Diana, are un iubit în vârstă de 60 de ani.


Kitty Spencer și Michael Lewis, un mogul din industria modei, a cărui avere se ridică la 80 milioane de lire sterline, s-au afișat pentru prima oară împreună la New York, în hotelul unde Meghan Markle a ținut petrecerea de dinainte de venirea pe lume a bebelușului.

Citește și: Nepoatele Printesei Diana, una mai frumoasa ca alta. Cum arata acum cele 3 blonde care au facut furori la Nunta Regala

În luna august a anului trecut, Daily Mail dezvăluia relația dintre Lady Kitty, nepoata de 28 de ani a Prințesei Diana, și proprietarul lanțului de magazine Whistles. De atunci, aceștia și-au ținut relația sentimentală departe de ochii presei.

Acum însă, Kitty și Michael s-au afișat la New York, fiind surprinși de paparazzi în fața unui hotel de lux. 

Lady Kitty a fost desemnată ”nepoata cea obraznică” pentru aparițiile sale la petrecerile exclusiviste din Londra - un stil de viața pe care aceasta îl promovează intens pe social media. 

Aceasta a mai avut, în trecut, o relație de patru ani cu alt bărbat mai în vârstă, magnatul Niccolo Barattieri di San Pietro (48 de ani), care a părăsit-o în 2017 pentru actrița Liz Hurley (53 de ani). 

Foto: Getty 

related posts

Modifică setările cookies