Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis


Lady Kitty Spencer (30 de ani) a spus ”DA” în fața oaspeților strânși la Villa Aldobrandini din Frascati, o vilă rurală din apropiere de Roma.


Ceremonia religioasă a început la 6 seara, sâmbătă, dar petrecerea a ținut toată noaptea. 

Fără să menționeze nimic despre fericitul eveniment, Lady Kitty a postat o fotografie cu ea pe o bancă, în Piazza del Duomo, din Florența, alături de comentariul: ”Cel mai mișto mod să vizitezi Piazza del Duomo - la primele ore ale dimineții, fără niciun suflet în jur”.

Cu toate acestea, modelul de origine olandeză Marpessa Hennink, a postat săptămâna trecută un indiciu major despre nuntă: o poză cu nepoata Dianei, alături de comentariul: ”Echipa Miresei. În sfârșit, se întâmplă”.

Se pare că Lady Kitty a purtat o rochie de mireasă Dolce & Gabbana, aceasta fiind și ambasador pentru renumitul brand. 

Printre invitați, s-au numărat surorile gemene ale miresei, Eliza și Amelia, starul pop Pixie Lott sau soția lui Idris Elba.

Cei trei copii adulți ai mirelui Michael Lewis (62 de ani) au luat și ei parte la ceremonie.

Kitty Spencer și Michael Lewis, un mogul din industria modei, a cărui avere se ridică la 80 milioane de lire sterline, s-au afișat pentru prima oară împreună la New York, în 2019, în hotelul unde Meghan Markle a ținut petrecerea de dinainte de venirea pe lume a bebelușului.

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram

related posts

Modifică setările cookies