Kourtney Kardashian, cadouri de zeci de mii de dolari pentru iubitul toboșar! Reacția lui Travis Barker


Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Artistul a împlinit recent 46 de ani, iar iubita sa nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-l face fericit. Dovada? Cadoul pentru care a scos din bancă zeci de mii de dolari. 


Pentru a sărbători ziua de naștere a iubitului ei așa cum se cuvine, Kourtney i-a făcut un cadou de excepție: un autoturism Buick, modelul anilor '80. Gestul vedetei a fost apreciat de toboșarul formației Blink 182. El i-a scris un mesaj de mulțumire pe pagina contului personal de Instagram și a postat o fotografie în care apare alături de vedetă și noua mașină. "Atunci când femeia visurilor tale îți cumpără mașina la care visai dintotdeauna", a fost mesajul artistului. 

Dar cadoul lui Kourtney nu s-a limitat doar la mașină. Îndrăgostiții au plecat și într-o călătorie în Cabo San Lucas, Mexico, unde s-au distrat pe cinste, judecând după clipurile video pe care ambii le-au distribuit în mediul online. 

Barker și Kourtney s-au logodit în octombrie, după aproape un an de relație. Toboșarul de la Blink-182 i-a pus marea întrebare iubitei lui într-un cadru de vis. Totul s-a petrecut pe plajă, la apus, înconjurați de trandafiri roșii și lumânări albe, dar și de cei dragi.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"

related posts

Modifică setările cookies