Kourtney Kardashian, dată afară din reality-show-ul familiei de surorile Kim și Khloe


„Veterana” Kourtney Kardashian a fost contestată intens de surorile ei mai mici, Kloe și Kim Kardashian. Cele două i-au cerut să părăsească show-ul televizat al familiei. Care e motivul.


Kourtney Kardashian (40 de ani) a făcut un pas mare în spate din cauza surorilor mai mici, Kim și Khloe. Vedeta TV s-a retras din reality-show-ul familiei, Keeping Up With The Kardashians, după ce surorile ei i-au reproșat că nu permite camerelor de luat vederi să surprindă mai multe aspecte din viața personală.

Kourtney Kardashian, care are trei copii cu fostul soț, Scott Disick, a anunțat încă de la începutul lunii noiembrie că va filma mai puțin pentru show pentru a se concentra pe creșterea copiilor ei.

Decizia nu a fost primită prea bine de Khloe și Kim Kardashian, care i-au reproșat suro că nu depune același efort ca ele, deși câștigă la fel de mulți bani.

Citește și: Kourtney Kardashian, acuzată de fani că nu muncește niciodată. Ce răspuns a dat starleta

Kim și Khloe i-au reproșat că nu știu mai nimic despre ea și viața ei privată fiindcă nu pemite cameramanilor să filmeze la ea acasă.

„Nu mă întâlnesc cu nimeni. Și chiar dacă mă întâlneam cu cineva, ce? Ați fi adus camerele de luat vederi aici? E lipsit de respect. Dacă am limite, vă rog să le respectați”, le-a răspuns Kourtney surorilor ei când acestea i-au reproșat lipsa de implicare în show.

După această discuție, Kim și Khloe s-au pus de acord să o sune pe Kourtney pe Face Time și să-i dezvăluie decizia lor.

„Avem o propunere pentru tine”, i-a spus Kim. „Începe cu f și se termină cu d (fired - concediată)”. 

Apoi, surorile revoluționare au făcut același lucru cu mama lor, Kris Jenner, căreia i-au reproșat firava implicare în reality-show.

„Dacă nu mă vreți în emisiune, atunci nu trebuie să fiu acolo”, le-a spus Kris Jenner. „Prea bine! Vă dăm afară pe tine și pe Kourtney”, a replicat Kim Kardashian.

Fotografii: Getty Images
 
Vezi și VIDEO: Kim Kardashian dezvăluie că nu a mai ținut pasul cu dieta sa
 

related posts

Modifică setările cookies