Kourtney Kardashian, mai sexy ca niciodată. Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul


Kourtney Kardashian a plecat într-o vacanță în Mexic, alături de iubitul ei Travis Barker. Vedeta își face timp și pentru fanii săi de pe Instagram, punând fotografii din locația de vis.


Poate că nu are măsurile ideale – 90-60-90, dar reușete să adune milioane de aprecieri la fotografiile de pe Instagram. Kourtney se mândrește cu forme voluptoase, asemenea surorii ei, Kim, iar fanii pur și simplu nu se pot abține din a o admira.

Recent, vedeta a plecat în vacanță alături de iubitul ei, Travis Barker, dar nu își neglijează urmăritorii. Aceasta a postat mai multe imagini în care apare în costum de baie și a strâns peste 3 milioane de aprecieri și mii de comentarii. 

Poți să fii mai frumoasă de atât?”, “Doamne, corpul ăla”, “Ești preferata mea”, “Atât de fierbinte”, au fost doar câteva dintre reacții.

Kourtney are trei Mason Dash Disick, Penelope Scotland Disick, Reign Aston Disick cu afaceristul Scott Disick, de care este despărțită în prezent. Vedeta trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Travis Barker, toboșarul trupei Blink-182.

Sursă foto: Instagram / Getty Images

related posts

Modifică setările cookies