Kourtney Kardashian nu scapă de ironiile fanilor nici după nuntă. Motivele pentru care au luat-o iar în colimator


După ce a fost catalogată drept kitschoasa și lipsită de bun gust, nunta din Portofino a lui Kourtney Kardashian cu Travis Braker continuă să facă furori pe internet.


Noul motiv de ironie îl reprezintă mâncarea servită invitaților. Twitterul a explodat după ce imagini cu porții minuscule de paste au apărut pe rețelele de socializare. “Porția de paste de la nunta lui Kourtney este cel mai trist lucru pe care l-am văzut în viața mea”, “Nu e o porție, e doar o gură de paste”, “Porția asta este pentru furnici?” -  au spus internauții. 

 

Un fan italian le-a răspuns însă cârcotașilor că acest gen de mâncare se numește “gourmet cuisine” și că majoritatea restaurantelor de lux din Italia servesc astfel de porții.

Paparazzii au rămas pe urmele miresei și au surprins-o după nuntă la plajă alături de soțul ei și de copiii acestuia. Kourtney Kardashian a ales un… costum de baie retro, care pare mai degrabă lenjeria intimă pe care a purtat-o pe sub rochia de mireasă! 

La fel de bizară a fost și costumația post plajă: în vreme ce toată lumea din Portofino era îmbrăcată lejer, de vară, Kourtney și Travis au ieșit la plimbare în outfituri negre, pufoase și călduroase.

 

Ce a spus presa mondenă despre nunta lui Kourtney Kardashian

“Nunta vulgară a lui Kourtney a fost cel mai ieftin și strident moment din istoria familiei Kardashian. Carnavalul vulgarității a inclus rochii făcute parcă pentru o înmormântare și un voal cu Fecioara Maria”, scrie The Sun.

“Localnicii din micuțul orășel Portofino cu siguranță nu au mai văzut în viață lor o asemenea orgie a prostului gust și a opulenței revoltătoare… mai ales când mireasa a apărut cu o rochie scurtă tip corset. Și-a ascuns modestia cu un voal lung cât o catedrală, cu broderii tipice pentru o icoană”, mai scrie The Sun.

 

Sursa foto: INSTAGRAM, PROFIMEDIA, TWITTER

 

related posts

Modifică setările cookies