Kylie Jener a publicat prima imagine cu fiul ei, la aproape 1 an de la naștere. Ce nume i-a pus copilului


Kylie Jenner a născut cel de-al doilea copil anul trecut, în luna februarie, însă l-a ținut ascuns de ochii lumii până în prezent. Nu doar că a refuzat să publice fotografii cu băiețelul, însă a anunțat că îi va schimba și numele, care inițial fusese Wolf, pentru că a considerat că nu i se potrivește. Iată că, la aproape un an după nașterea copilului, membra familiei Kardashian l-a introdus internetului!


Așteptarea a luat sfârșit. La aproape un an de la naștere, Kylie Jenner, în vârstă de 25 de ani, l-a arătat lumii pe băiețelul ei, al doilea copil pe care îl are cu rapperul Travis Scott. Pe numele său Aire, nume schimbat din "Wolf" și care se potrivește cu cel al surorii sale Stormi (Furtuna), bebelușul este leit mamei sale.

Fotografiile au fost publicate pe Instagram cu descrierea "AIRE", strângând peste 21 de milioane de aprecieri. Bineînțeles că internetul a luat foc, mai ales că lumea era curioasă să afle care va fi în cele din urmă numele copilului, după ce Kylie a anunțat că a decis să-l schimbe.

"Noi chiar nu am simțit că este el. Am vrut doar să împărtășesc așa, pentru că îl tot văd pe Wolf peste tot", a dezvăluit Kylie la acea vreme, legat de schimbarea numelui. Ea nu a spus dacă și al doilea prenume "Jacques" a fost schimbat.

Sursă foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies